Badmintonclub BC Panache                 al meer dan 50 jaar

Welkom bij Badmintonclub Panache

Badmintonclub Panache is een kleine gezellige badmintonclub in Den Haag Zuid die al 50 jaar bestaat. Er wordt met uitzondering van de kerstvakantie het hele jaar gespeeld op de woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Het niveau ligt op een niet onaardig recreatief niveau. De gemiddelde leeftijd van de leden ligt rond de 45, maar de laatste maanden is weer sprake van een gezonde jonge instroom.

Er worden doorgaans dubbels gespeeld op de drie ter beschikking staande banen. Nieuwe leden blijken zich doorgaans snel thuis te voelen op onze club en worden, zonder dat sprake is van een echte training, snel op niveau gebracht om een lekker shutteltje mee te slaan.

Eén keer per jaar worden onderling in gemengde dubbels de krachten gemeten op het clubtoernooi. De winnaars mogen zich vervolgens een jaar lang de trotse bezitter noemen van de BC Panache wisselbeker.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor € 32,50 per kwartaal kunt u 13 weken sporten. Houders van een Ooievaarspas van de gemeente Den Haag krijgen 50 % korting op voornoemd tarief.

Tot slot wordt 1 keer per jaar een fietstocht, een barbecue of een etentje georganiseerd waar doorgaans een groot deel van de leden, hun partners aan deelnemen. Wilt u een keertje komen kijken of een keertje kosteloos meespelen, dan kan dat natuurlijk. Kom eens langs op woensdagavond. Wellicht tot ziens.

Locatie Roemer Visschercollege, Roemer Visscherstraat 106, Den Haag (vlakbij politiebureau Zuiderpark).

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met Harold Thijssen op tel.nr. 0654725638 of via de mail har100@ziggo.nl

Speelavond, Woensdag van 20.00-22.00 uur

Zaal (boven op 1e etage boven de kantine):

Roemer Visscherstraat 106, Den Haag


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin